Magazini sa krojevima za šivenje – La mia Boutique – avgust 2009

U Beogradu se pojavilo, majsko izdanje, italijanskog magazina “La mia Boutique”, sa šnitovima za šivenje, za tekuću godinu.

Ovaj broj sam pronašla, pre dva dana, u odlično snabdevenoj prodavnici-trafici novina “In medio”, na drugom spratu TC “Ušće”. Magazin je opremljen odličnim fotografijama a mislim i da su modeli vrlo primenjivi . U ovom izdanju se takodje, kao i u predhodnom, dobija na poklon mala knjižica brošura (broj dva) u kojoj su ilustrovana uputstva za šivenje.  Cena 390,00 dinara.


Boutique-naslovna-strana-maj 2009

La mia Boutique-naslovna-strana-maj 2009

Modeli-u-majskom-Boutique-magazinu-prva-strana

Modeli-u-majskom- La mia Boutique-magazinu-prva-strana

Modeli-u-majskom-Boutique-magazinu-druga-strana

Modeli-u-majskom- La mia Boutique-magazinu-druga-strana

Knjiga-uputstava-za-sivenje-drugi-deo

Knjiga-uputstava-za-sivenje-drugi-deo

Jedno-od-uputstava-u-poklon-brosuri

Jedno-od-uputstava-u-poklon-brosuriDugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


August 14, 2009  Tags: , , , ,   Posted in: MaGaZINI

4 Responses

 1. Manjica - August 14, 2009

  Ovako na prvi pogled super su modeli,a i uputstvo je dobro, pogotovo za pocetnike!
  Super si!

 2. Kristina Kecman - August 14, 2009

  Interesantan je ovaj broj, ima dosta suknji, lepih bluza a i ideja u ovoj brošuri. Hvala ti, nadam se da nekom ovo koristi. 😀

 3. D. - August 15, 2009

  Da li ima sajt ovaj časopis kao sto ga Burda ima ja nisam uspela da nadjem ?

 4. Kristina Kecman - August 15, 2009

  Pre otprilike dve godine, neka druga izdavačka kuća, bila je u procesu kupovine “La mia Boutique” magazina. Da li je od toga nešto bilo, ne zna niko od ljudi širom sveta, koji se bave šivenjem. U neke zemlje izdanja dolaze sa kašnjenjem, kao kod nas u Srbiju, negde malo češće. U samom magazinu nisam naišla na njihovu web adresu. Postoji link koji se pominje i u magazinu, i vidim da služi i za naručivanje novina online. Evo linka pa pogledaj ako ti znači

  http://www.hepipressweb.com/cmsen/

  Takodje, postoji mogućnost mesečne pretplate na magazin “La mia Boutique”, kod nas, preko kuće Global Press a uputstvo kako se to može učiniti postoji na njihovom sajtu.

Leave a Reply