Kako da napravite – ukras za kosu… idealno za maturu

Pre neki dan sam naišla na ovo video uputstvo koje mi se jako dopalo. Kako da napravite ukras za kosu, od stare pajalice za prašinu, po mogućstvu da je od pera. Naravno, odabrana pera predhodno operite! Takodje, kao prilično povoljna stvar se čini marabu, koji se često može naći u prodavnicama sve za 120 dinara, koji je istina sačinjen od veštačkih pera, ali, ako je ukras za kosu čestito napravljen, izgledaće kao da je od pravih pera pravljen. Ako imate svoje kokoške ili sličnu perad, pojurite po dvorištvu i maznite im koje perce, razumeće…  Za staklene kamenčiće, vrlo lepo Vam mogu poslužiti imitacije češkog stakla koje možete naći u raznim bojama, veličinama i oblicima u svakoj boljoj pozamanterijskoj radnji. E sad, u slučaju da nemate pištolj koji topi plastiku, kupite super lepak. Mada, ako gledate na duže staze svakako vam se isplati da kupite jedan ovakav pištolj, a plastika u cevkama je takodje prilično jeftina.  Sa ovako napravljenim ukrasom sigurno će te biti primećeni na svojoj maturskoj večeri, bilo da je reč o većim percima ili o šnalici koju krasi dugmence. I uvek dodjem do toga, da je početak i kraj svakog uspešnog stvaranja, Vaše strpljenje, pod predpostavkom da posedujete još neke neophodne osobine. Srećno, i budite lepe i vredne!!!


Obavezno pogledajte – Kako da napravite haljinu za maturu ( nekoliko video uputstava)Dugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


May 11, 2010  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   Posted in: KAKO NAPRAVITI - ZA ZENE, VIDEO UPUTSTVA

One Response

  1. InaceArijana - May 23, 2013

    Divno je.Stvarno .:D

Leave a Reply