Magazini Burda – na prodaju

Već godinama, pasionirano kupujem i skupljam Burdu, kao i ostale magazine sa krojevima za šivenje, tako da me uopšte nije iznenadio e-mail od fine gospodje, koja prodaje svoje Burde, uglavnom od 1991-2008. Videvši tematiku Dugmenceta, gospodja mi se obratila, ali kako mene trenutno to ne zanima, u smislu kupovine, a znam da se mnoge žene interesuju upravo za ova izdanja, pravim mali post o tome. Ne kao klasičan oglas već da i neko od Vas i pomenuta gospodja budete zadovoljni obavljenom kupovinom/prodajom, koja će doprineti Vašem budućem stvaranju. Sva izdanja koja gospodja poseduje su, kako ona kaže, u odličnom i očuvanom stanju, sa kompletnim krojevima koji dolaze uz svaki broj. Pomenute Burde mogu se uzimati posebno, po jedan, dva ili tri magazina npr. ili sve zajedno. U odnosu na to da li se uzima dva broja ili kompletno sve, zavisi i cena.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da napravite dogovor, ime dame koja poseduje ovu pravu malu kolekciju Burdi je Beba Radić a broj njenog mobilnog telefona je 069/1334591

Ime i telefon gospodje objavljujem, uz njeno lično dopuštenje.


Dugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


May 15, 2010  Tags: , , , , , ,   Posted in: MaGaZINI

6 Responses

 1. Jelena Kasalo - April 17, 2011

  Poštovana gđo Kristina !
  U vezi Vašega oglasa kojega ste postavili u vezi gospođe koja prodaje Burde , zamolila bih Vas za jednu malu pomoć .
  Naime stupila sam u kontakt sa gospođom Bebom koja prodaje 80 komada toga istoga časopisa i po svemu sudeći nema namjeru prodavati pojedinačno određeni broj komada .
  Osobno sam željela kupiti 20 kom , ali gospođi nije iz nekoga razloga moguće slati u Republiku Hravtsku , niti ima namjeru prodavati pojedinačno objavljene časopise .
  Osobno kupujem Burde i imam ih jedan određeni broj , ali kako kod nas u Hrvatskoj postoji jedino prijevod na njemački jezik ( glavnoga središnjega djela ), pomalo imam problem nemogućnosti razumijevanja same tehnike šivanja određenih odjevnih predmeta .
  Do sada mi nije bilo poznato da postoje Burde sa prijevodom na latinici , što sam imala priliku vidjeti unutar Vaše web stranice .
  Osobno sam doista zainteresirana za učenje same tehnike šivanja odjevnih predmeta , a mislima da bi mi ta nutarnja uputstva uistinu mogla u tome pomoći .
  Zato bih Vam sada željela nešto zamoliti ukoliko biste mi u tome istom mogli izaći u susret .
  Dali bi bilo moguće da preko Vas nabavim nekoliko novijih brojeva ( ljeto i zima ) .
  Ukoliko bi to bilo moguće voljela bih nabaviti jedan određeni broj tih magazina .
  Ako bi Vam to možde bilo neizvedivo , dali biste mi onda mogli kopirati u cjelosti samo onaj središnji dio , koji opisuje detaljno kako se spajaju i šiju određeni odjevni predmeti .
  Ako biste mi mogli učinit ovo zadnje , bila bih voljna platiti određenu protu vrijednost , jer bi mi možda trebale 3- 4 cjele godine .

  U nadi pozitivnog i skorog odgovora , unaprijed se zahvaljujem .

  Jelena

 2. Kristina Kecman - April 18, 2011

  Poštovana gdjo Jelena,
  Žao mi je što niste uspeli da se dogovorite sa gospodjom Bebom, medjutim to nema nikakve veze samnom.
  Samo sam pokazala dobru volju da napravim nešto kao mali vid oglasa a u formi posta na mom sajtu, kada me je gdja Beba kontaktirala, želeći pri tom da i ona uspešno proda svoje Burde i da neko bude srećan takvom kupovinom a da moj sajt samo bude nešto kao posrednik. Sigurno da gdja Beba ima svoje razloge.
  Kako smo se danas čule telefonom, lepo smo se sve dogovorile. Biće mi zadovoljstvo da Vam pomognem koliko je to u mojoj moći.

  Srdačan i lepi pozdrav Vam šaljem

  Kristina

 3. Pedja - February 8, 2012

  Prodajem dva primeraka casopisa Burda iz: Decembra 1978, i mart 1979 godine. Cena je 750dinara za oba primeraka… U jednom broju, tj. u broju decembra 1978 imam snitove, u drugom nemam… Primeri su dobro sacuvani… Vredi pogledati, za prave kolekcionare… Javite se 065/53-007-25 Pedja

 4. Marko - November 26, 2012

  Prodajem dobro,odlično očuvane brojeve starih i novih Burdi sa krojevima. Informacije na 064/410 91 47 Marko

 5. slavica zindovic - November 9, 2016

  da li prodajete burde easy ya tinejdzere

 6. Kristina Kecman - January 2, 2017

  Poštovana Slavice,
  ne prodajem. Jedino je moguće da ću moje Burde prodavati ali medju nima nemam tih za tinejdžere. Kod nas koliko znam njih nije bilo ni u prodaji.
  Srdačan pozdrav.
  K.

Leave a Reply