Moji radovi…Handmade by me

Ponekada su stvari potpuno drugačije od onoga kakvim nam se čine. Osim izvesnih selidbi, renoviranja i dekoracija enterijera u kojima nepromenjeno uživam, ipak sam ovog leta uspela ponešto i da uradim (namerno ne kažem stvorim….čini mi se da bi zvučalo malo pretenciozno). Tek ponešto sam stigla i da fotografišem. Bilo mi je zadovoljstvo dok sam pravila ove tri tašne, a veliku radost mi pričinjava i to što znam da su kod divnih osoba. Neke se šepure i lutaju po dragoj Vojvodini, neke su u dalekoj Velikoj Britaniji…meni ostaje dobra misao i fotografije da ih sa Vama podelim. Pozdrav. K.


Sometimes things are completely different from what they look like. Except for some migration, renovation and interior design work, that I very much enjoy, I managed to squeeze some time and create something. I only managed to take a few photos. Making this three handbags gave me a great pleasure and I feel joy knowing they found new home with some wonderful persons. Some are parading locally, in Serbia, and some are in Great Britain leaving me with a good thought and few pictures to share with you all. Best regards. K.


"Detinjstvo" unikatna tašna čiji sam autor - Childhood, handmade by me

"Detinjstvo" unikatna tašna čiji sam autor - Childhood, handmade by me

"Prostor" unikatna tašna čiji sam autor- Space, handmade by me

"Prostor" unikatna tašna čiji sam autor -Space, handmade by me

"April u Beogradu" unikatna tašna čiji sam autor - April in Belgrade, handmade by me

"April u Beogradu" unikatna tašna čiji sam autor - April in Belgrade, handmade by me
Dugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


September 4, 2010  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   Posted in: RADoVi ( nEdostupni), VesTI

2 Responses

 1. Dragance - September 6, 2010

  Vauuu…prelepo! super su, ali ova druga mi se najvise svidja…k’oliko kosta? je imate video tutorijal kako ste je radili? :)) pozdrav

 2. Kristina Kecman - September 6, 2010

  Dragana, hvala.
  Cene su različite, u zavisnosti od modela, materijala i raznoraznih stvari. Sve prikazane tašne u ovom postu su prodate i unikatne.
  Ne postoji video tutorijal za izradu ovakve tašne. Osim što je za video tutorijal potrebno vreme da se napravi, za samu izradu tašne potrebno je strpljenje, mašta, nadarenost, talenat, i još trista nekih čuda. Sve to ne može da stane u video tutorijal, to morate imati u sebi. Radite, pokušajte, tako ćete najbolje videti kako to izgleda i treba li time da se bavite.
  Sve najbolje
  K.

Leave a Reply