Creamy life


Creamy life, site that covers vast number of artistic themes going from graphics designe, enterier design to anything sofisticated enough to be linked to art in it’s wide and all present form, published a post talking about me and my work. Post is followed by few pictures of my work. I love when people write about my work but when it is done in a way Ludmila does it I feel extremly pleased. If you are interested, you can read the post HERE.


Sajt Creamy life, koji se bavi raznolikim temama poput dizajna, enterijera, boja i svega sofisticiranog sto ima veze sa stvaranjem u širokom polju umetnosti, kao i hobija, danas je objavio priču o meni propraćenu fotografijama mojih radova. Volim kada mi se dogodi da neko napiše neku reč o mom radu, još kada je to na način na koji to radi Ludmila, čoveku samo može biti ugodno. Ukoliko ste raspoloženi članak, na engleskom jeziku, u celosti možete pročitati OVDE.


Dugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


October 4, 2010  Tags: , , , , , , ,   Posted in: PREsS, VesTI

4 Responses

 1. Radica - October 13, 2010

  Najsrdacnije cestitke, draga Kristina! Drago mi je da je sve vise zaljubljenika u Tvoje radove.

 2. Kristina Kecman - October 14, 2010

  Radice draga, hvala ti! Lepo je kada se nešto prepoznaje!

 3. Rada - October 15, 2010

  Kristina svaka čast! To je baš dobra vest : ) Drago mi je da se tamo daleko vidi šta mi ovde radimo…Dobar motiv za dalji rad!

 4. Kristina Kecman - October 17, 2010

  Radarta draga,
  Puno hvala!
  Blog Creamy life zaista izgleda kao svi internacionalni blogovi, nama sa ovih prostora, što i jeste.
  Istina je da je Ludmila koja je osmislila i vodi sam blog, od prošle godine stanovnik lepog Beograda, a kako vodi blog na odličnom engleskom jeziku čovek nije siguran o čemu je reč.
  Bez obzira na to, moje zadovoljstvo nije ništa manje da koja reč o meni bude objavljena tamo – posebno ako se ima u vidu rafiniranost sa kojom to Ludmila čini, i mnogobrojne kvalitetne rubrike koje se nalaze na pomenutom blogu.
  Kada se ljudi interesuju za ono što radite, i u smislu priče, onda je motivacija zagarantovana!
  Svako dobro
  K.

Leave a Reply