Tri torbice – jedno venčanje

 

Skoro sam dobila vrlo lepu narudžbinu. Za jedno venčanje. Sa budućom nevestom sam već imala prilike da saradjujem, tako da sam se radovala izradi još nečega za nju. Čast mi je bila što je za svoj posebni dan u životu poželela da ponese baš moj rad. Medjutim, nevesta je kod mene došla sa svojom drugaricom – budućom kumom, i sa ženom svoga brata – koju od milja zovu snajka! Dakle, svaka od ove tri dame je želela svoju torbicu, sa posebnim željama vezanim za izgled iste. Torbica za nevestu morala je biti nešto posebno, svedena, čistih linija ali ujedno i dodatni ukras pored raskošne haljine, takodje specijalno dizajnirane za ovo venčanje. Za nju sam odabrala fine tonove vintage bele boje i otmene materijale. Torbica za kumu je isto predstavljala izazov, pa sam se odlučila za torbicu obogaćenu crnom čipkom…osim toga, kuma je poželela da i posle venčanja može nositi torbicu, tako da torbica ima i gajtančić koji se po potrebi stavlja i skida. Torbica za snajku je po formi nešto drugačija od predhodne dve, jer je ona želela da može da je ponese oko ručnog zgloba. Potreban je bio detalj na ovoj torbici, odredjene zelene boje – kako bi se fina haljinica i zelene cipelice dobro vezivali uz torbicu. Tako sam na toj torbici naslikala lepi detalj zelenih tonova, čija tekstura je dodatno dala efekat celokupnom izgledu iste. Znala sam da sam obavila dobar posao kada sam videla izraze lica ove tri dame pošto sam im isporučila torbice.

Kako nalaže red, običaji ili sujeverje (ili sve tri stvari zajedno) fotografije torbica objavljujem dan posle održanog venčanja, mora se misliti o svemu…

Još jednom se zahvaljujem ovim divnim ženama na ukazanom poverenju.

 

Pismo torbica za nevestu

Pismo torbica za nevestu

Pismo torbica za kumu

Pismo torbica za kumu

Pismo torbica za snajku

Pismo torbica za snajku

 

 


Dugmence radove možete pogledati i na mojoj Facebook stranici DUGMENCE, kao i u Kristina Kecman Google+ Albumima.


June 24, 2012  Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,   Posted in: PREsS, RADOVI, RADoVi ( nEdostupni)

2 Responses

 1. Manjica - June 24, 2012

  Ja se zahvaljujem tebi, sto si ovu lepotu podelila sa nama 🙂

 2. Kristina Kecman - June 24, 2012

  Manjice draga, hvala ti puno!
  Trudim se da ne opterećujem svet niti mojim radom niti narudžbinama koje dobijam. Medjutim ovo je posebna prilika i za mene divni zadatak, torbice za venčanje…Mislila sam da je ok da to podelim sa svima, uz predhodnu dozvolu lepe neveste, naravno!
  Veliki pozdrav
  Kristina

Leave a Reply