O Nama

 

Po obrazovanju diplomirana glumica, svoje divno postojanje sam ipak pronašla u imaginarnom svetu prepunom boja. Boje…linije…teksture…raznoliki materijali… svetlost…senke…perspektiva…oblik i forma. To je moj način gledanja stvari. To je ono u čemu sam pronašla način da se izrazim zbog čega se radujem i svom životu i svemu onome što stvorim. Tekstilna umetnost kao posebna oblast dizajna i primenjene umetnosti  je ono čime se bavim deset godina i čemu sam se posvetila. Najčešće su to višemesečna istraživanja u smislu proučavanja i načina tretiranja površina. Krajnji rezultat nekog od mojih radova zaokružujem kao komad aksesoara, sliku, tekstilnu sliku ili odevni predmet.
Moj razvoj se neprekidno dešava i u tehničkom smislu što mi je vrlo važno obzirom na to da sve moje radove pravim sama, od skice i idejnog rešenja, preko krojenja i konačno izrade odredjenog komada. Učestvovala sam na više grupnih izložbi, izlagala samostalno i na medjunarodnim izložbama.
 
Kristina Kecman, rodjena Lalicki.
 
************************
 
By education Professional Actress … For the past 10 years I work as a free artist exploring different techniques of manipulating textile and possibilities to use one as inspirative surface. End result of each process comes in a form of accessory, painting or a clothing item.
Number of years I manage my own website www.dugmence.com where I publish some of the results of my work and where some of my interests can be seen.
Applied art is area where I found the way to express myself, my joy of life, celebrating everything I create.
 
Kristina Kecman born Lalicki.

Kontakt

Kristina Kecman

Kristina Kecman

Comments are closed for this entry.